سنسور گرمایی آرتی دی RTD

RTD چیست؟

   resistance tempereture detector که به اختصار RTD نامیده می شود یک کنترل کننده دما با استفاده از مقاومت است. در این سنسورها از یک مقاومت متغیر با دما استفاده می گردد که با استفاده از تغییر مقاومت بتوان به میزان تغییر دما پی برد.




    سنسور های RTD تا چه دمایی را تحمل میکند؟


  تحمل دمای سنسور های آر تی دی RTD به المان به کار رفته و نوع سنسور بستگی دارد. به طور مثال PT100 ها از منهای 200 درجه سانتی گراد تا 650 درجه سانتی گراد را تحمل میکنند.

 ویژگی های ترمو مقاومتی المان حسگر RTD، بسته به ف یا آلیاژی که ار آن ساخته شده، متفاوت می باشد. سه نوع ف مقاومتی که غالبا برای ساخت RTD استفاده می شود عبارتند از پلاتین (Platinum)، مس (Copper) و نیکل (Nickel).

المان های RTD از جنس پلاتین مرسوم ترین نوع RTD اند که دو نوع اصلی آن با عنوان PT100 و PT1000 وجود دارند (PT به معنی پلاتین و 100 معرف مقاومت ف بر حسب اهم در دمای صفر درجه سانتیگراد می باشد). المان های RTD مس و نیکل برای مواردی که دقت موضوع حیاتی ای نیست کاربرد دارند.



 مکانیزم اثر سنسور های RTD آر تی دی چگونه است؟

بسیاری از عناصر RTD شامل طول سیم نازک در اطراف یک هسته سرامیکی یا شیشه ای می باشند، اما ساختارهای دیگر نیز استفاده می شود. سیم RTD یک ماده خالص است، معمولا پلاتین، نیکل یا مس. مواد دارای رابطه دقیق مقاومت / دما است که برای نشان دادن درجه حرارت استفاده می شود. همانطور که عناصر RTD شکننده هستند، اغلب آنها در پروب های محافظ قرار می گیرند.

با توجه به مقاومت ایجاد شده بین دو جنس متفاوت ف مقدار گرما اندازه گیری میشود.

رابطه R نسبت به T به عنوان مقدار تغییر مقاومت سنسور در هر درجه تغییر دما تعریف می شود.

 






مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Matt سلامت کودک بی آشیان دلنوشته شیوا دانلود آهنگ جدید ایرانی شاد خدا دوستان فصل نو علوم و رایانه تفريحي سان.الف.زِد